Żywienie w niedoczynności tarczycy

Żywienie w niedoczynności tarczycy
Tytuł: Żywienie w niedoczynności tarczycy
Autor: Mirosław Jarosz, Hanna Stolińska, Diana Wolańska
Wydawca: Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Data wydania: 2014
Ilość stron: 130
Oprawa: miękka
ISBN: 9788320048742
Dostępność: W magazynie
Cena: 29,00 zł
Cena netto: 27,62 zł
Ilość:  

Co, jak i dlaczego warto jeść, czego należy się wystrzegać, czego nie wolno pomijać? Zawarte w naszym poradniku odpowiedzi na te pytania wytyczają chorym drogę do polepszenia jakości życia. Autorzy zadbali o wyjaśnienie zależności między jedzeniem a stanem organizmu, a także umotywowanie wskazówek, jakich udzielają. Łatwo sięgnąć po prawidłowo zbilansowane siedmiodniowe jadłospisy dla osób z niedoczynnością tarczycy.

Książka zawiera praktyczne porady i zalecenia specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie. Mogą z niej korzystać zarówno pacjenci, jak i lekarze podstawowej opieki zdrowotnej.

Napisz recenzję

Twoje imię:


Twoja recenzja: Notatka: HTML niedozwolony!

Ocena: Negatywna           Pozytywna

Przepisz kod z obrazka:



Tagi: