Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
Tytuł: Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
Autor: Gahm Bernhard
Wydawca: Rea
Data wydania: 2012
Ilość stron: 128
Oprawa: miękka
ISBN: 9788379930067
Dostępność: W magazynie
Cena: 22,90 zł
Cena netto: 21,81 zł
Ilość:  

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz:

informacje na temat urządzeń i dodatków,

dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,

wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,

porady pozwalające unikać błędów.

Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.

Napisz recenzję

Twoje imię:


Twoja recenzja: Notatka: HTML niedozwolony!

Ocena: Negatywna           Pozytywna

Przepisz kod z obrazka:



Tagi: