Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne

Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne
Tytuł: Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne
Autor: Cosima Bellersen Quirini
Wydawca: Rea
Data wydania: 2017
Ilość stron: 128
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
ISBN: 9788379932825
Dostępność: W magazynie
Cena: 34,90 zł
Cena netto: 33,24 zł
Ilość:  

Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowy smak mogą mieć również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!

Wędzić można tylko w wędzarni? Nic podobnego! Można także na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku czy nawet w puszce po ciastkach… Tym, którzy nie boją się eksperymentować, autorka niniejszego poradnika prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia.

 

Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco

Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić.

Napisz recenzję

Twoje imię:


Twoja recenzja: Notatka: HTML niedozwolony!

Ocena: Negatywna           Pozytywna

Przepisz kod z obrazka:



Tagi: